KONCEPT 3

KEND DIG SELV

Op til 20 personer 3-12 mdr. Der vil være ca. 10 dages kursusvirksomhed i standardprogrammet ”Lær dig selv at kende”

Vi sætter i fokus at arbejde med selvudvikling gennem positive oplevelser som giver selvtillid. Vi arbejder med at anskue hverdagen som noget positivt og vi arbejder med øvelser der giver en basis for at tro på sig selv. Øvelserne vil ikke være fysisk anstrengende, men de vil udfordre ens selvbillede.

KENDT FRA TV

Rune Krogh

Nature Event står for aktiviteterne på kendt TV serie

Vi tilbyder nu i samarbejde med Instruktør Rune Krogh Danielsen & Diveline, virksomheder at prøve aktiviteter set i TV serien.

Rune Krogh Danielsen

KEND DIG SELV

KONCEPT 3

Uforglemmelige stunder sammen med dit team eller afdeling. En tur udviklet i samarbejde med instruktør Rune Krogh Danielsen & Diveline.

Vi sætter i fokus at arbejde med selvudvikling gennem positive oplevelser som giver selvtillid. Vi arbejder med at anskue hverdagen som noget positivt og vi arbejder med øvelser der giver en basis for at tro på sig selv. Øvelserne vil ikke have karakter af at være fysisk anstrengende, men mere øvelser der udfordrer ens eget selvbillede til det positive.

Vi arbejder også med forståelsen for hvordan man fungerer i sociale sammenhænge og dermed i grupper.

Det starter med vi afholder en 1-2 dages arrangement for dem som er med i programmet. Her er formålet at ryste dem sammen, således de lære hvem vi er og vi lærer dem at kende. Formålet her er at de får en god start på programmet og nogle ”hjemme opgaver”. De går på at vi starter en refleksion hos kursisterne som de skal tage med hjem og arbejde med. Hvordan går de til hverdagen og hvad er svært? Hvilke kendetegn har deres adfærd når de står i fx svære situationer? Det skal vi bruge i det videre forløb for at skræddersy nogle oplevelser der kan hjælpe dem med at komme videre.

Øvelserne er bygget op omkring det at være sammen med andre og skulle finde sig selv i gruppen og bidrage. Bryde med sine typiske vaner for derved at løse opgaver i hverdagen som man måske har haft svært ved. Vi arbejder også på at bygge selvtilliden og egoet op, da vi alle har brug for at tro på sig selv. Næste dag fortsætter missionen som slutter tidlig eftermiddag.

Alle aftener vil blive brugt på social hygge og samvær. Vi tror på at når vi er sammen og hygger uformelt, så skaber vi grobund for de gode relationer. Det har kursisterne brug for. Vi bruger også tiden til at evaluere på dagens oplevelser – hvad tager vi med videre? Dette faciliteres af kursus. Skulle der være behov for supervision fra kommunen eller andre, er de også velkomne.

DET FÅR DU MED HJEM

KONCEPT 1 – Event tur for alle

Uforglemmelige stunder sammen med dit team eller afdeling.

KONCEPT 2 – Lederudvikling

Fokus på jeres relationer og evne til at forstå hinanden som gruppe.

AKTIVITETER til alle events

Hos Nature Event skræddersyer vi aktiviteter til dit event både ind- og udland.

VIRKSOMHEDS-ARRANGEMENTER

Nature Event har i 15 år lavet virksomhedsarrangementer i ind og udland. Vi skræddersyer arrangementet efter dine ønsker til varighed, indhold og lokalitet.

VIRKSOMHEDSREJSER

Hos Nature Event kan vi skræddersy aktiviteter i udlandet, på samme måde som vi gør det inden for landets grænser.

TV- OG FILM OPSÆTNINGER

Nature Event har stor erfaring med opsætning af aktiviteter i forbindelse med TV- og filmproduktioner.

EVENT AKTIVITETER

Vi tilbyder en lang række af udendørs aktiviteter i forbindelse med events. Rappelling 18 til 48 meter, Klippeklatring, Kommando Krawl, Udspring, Frit falds øvelse, Rib båd Sejlas, Helikopter, High Rope, Lerdueskydning og meget mere.

RAPPELLING
18-48 meter fra bygninger, træer eller klipper
KLIPPEKLATRING
Prøv kræfter med klipperne på Bornholm eller i udlandet
RIB BÅD SEJLADS
Højt fart og spænding på vandet
HELIKOPTER
Se det hele lidt fra oven
COASTEERING
Unikke oplevelser langs Bornholms klippekyst
Tidligere
Næste

Kontakt os og få sammensat aktiviteter til dit event - eller få sammensat et komplet event.

+45 56484840

kontakt(snabel-a)natureevent.dk